+45 31 13 07 53 as@solbjergbytorv.dk

Solbjerg ByTORV

– en levende ny by. Kun 15 km fra Århus

Solbjerg ligger som et smørhul midt i den østjyske natur med et opland omgivet af frodige bakker. Alle kender Solbjerg Sø. Færre kender måske den smukke Astrup mose.

Der er mindre end 15. min. kørsel til Århus, Odder og Skanderborg. Ca. 20 min. til Horsens. Der er kun 10 min. til motorvej E45 ved Kolt. Letbanen ved Tranbjerg eller Mårslet nås let på 20 min. på cykel.

Solbjerg Bytorv bliver byens nye samlingssted

 

Solbjerg mangler et aktivt byliv; et sted at få en forfriskning og møde vennerne. Et nyt mødested alle årets 365 dage og stort set døgnet rundt. Et sted med supermarkeder, cafe, fitness og meget mere.

Solbjerg har i 2020 4.466 indbyggere. Det ventes, at indbyggertallet om få år er vokset til 6.000 på grund af de mange byggegrunde, der løbende sættes til salg.

Bytorvet og Skovkvarteret danner samme en akse mod den nye Solbjerg Skov

Bytorvet

Der bliver skabt et moderne bytorv, som summer af liv og aktivitet omkring de mange nye butikker og ikke mindst den nye store SuperBrugs. Bytorvet er det nye samlingssted med cafe, grønne arealer og 140 P-pladser. Foruden spændende erhverv bliver der også opført 8 rækkehuse og 8 lejligheder – alt klar til indflytning sidst på året 2022. Se Projektet/tegninger del I.

Skovkvarteret

Skovkvarteret bliver Solbjergs nye moderne boligområde som kommer til at grænse op imod skoven. Den Fakta, der ligger der i dag flytter. Hele området omdannes til et boligområde med spredt bebyggelse i 3 etager. Der bliver opført boliger på mellem 80 og 120 kvm til folk i alle aldre, der vil bo centralt, men udenfor Århus. De grønne områder vil appellere til samvær og ophold. Se Projektet/tegninger del II

Følg med i projektet